Архив: Булфото
fallback

Районна прокуратура- Велико Търново внесе обвинителен акт срещу Н.К. за разпространение на порнографски материали, съобщиха от Апелативна прокуратура- Велико Търново.

Задържаният е разпространявал до неограничен кръг потребители 10 торент файлове, фото и видео с порноматериали, които показвали открито сексуално поведение.

За създаването им били използвани непълнолетни.

Н.К. е обвинен за извършено от него престъпление по НК. За това престъпление е предвидено наказание лишаване от свобода до 6 години и глоба до 8000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Коце кмета

преди 4 години

До 2 -че какво им е на омъжените жени, те даже са най-палави? А тоя какви материали е имал, откъде ги е взел, и дали не са му ги сложили, е съвсем друг въпрос.

2

Анонимен

преди 4 години

от новината се подразбира ,че този е бил програмист.много е навътре в компютерите.Програмистите са такива - понеже имат много пари и жени и не подбират и даже женени жени им се лепят и им писва и се извращават и почват за деца да си мислят.

1

Анонимен

преди 4 години

Така! Той тоя е ясен и е за бой яко, ама да вземет да разследват, кои са тия дето са снимани и дали насилствено са принуждавани да позират за снимките. Понеже са се навъдили едни дечурлига, дето за 20 лв са готови да ти изпият соса по дискотеките.Да не говорим, че днешните младежи на 16 години си изглеждат като 25-годишни.Не оправадавам задържания изобщо, но тоя ще го вкарат в затвора, а "дечурлигата" ще позират на друг и така до безкрай!

fallback