Снимка: БулФото
fallback

20-годишен младеж е задържан за опит за осуетяване на полицейска проверка, съобщава Агенция Фокус.

По обяд на 6 май, полицейски патрул подал сигнал за спиране на кола с цел проверка, движеща се в района на ул. Ихтиманско шосе в Самоков. Шофьорът обаче не се подчинил на сигнала и демонтративно си продължил по пътя в посока на село Драгушиново.

Полицаите се активизирали и броени минути по-късно друг патрул направил опит да спре момчето. Той обаче отново не се подчинил, навлязъл в лентата за насрещно движение и в опит да заобиколи полицейския автомобил, го ударил в задната част. Успял да блъсне отзад и паркирала до мястото на инцидента трета кола, след което се отправил към махала в града.

Служителите на реда веднага организирали и провели заградителни дейности, в хода на които са открити колата и 20-годишният нарушител. След направените проверки се оказало и че регистрационните табели на автомобила са издадени за друго МПС.

Беглецът е задържан за 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 5 години

Маугли пак ли е бягал, защо, от какво?

8

чарли

преди 5 години

До Само питам:Какво образование ?????

7

Анонимен

преди 5 години

Този път родата му как не се нахвърли на полицайте. Или мерките след последните събития дават ефект. Дали има година от подобен случай в близкия Ихтиман. Онзи се бе "уплашил"от полицайте и се опита да се скрие в махалата.

fallback