Снимка: архив "Булфото"
fallback

Кметът на Калофер е отстранен от длъжност заради конфликт на интереси, това гласува Общинската избирателна комисия в града, съобщава "24 часа".

Oще по темата

Отстраняването е следствие от решението на Върховния съд, който постанови, че управникът е извършил нарушение, назначавайки шурея си в своята администрация.

Роднината е заел място на финансист, след като титулярът е излязъл в майчинство. В момента той вече не е на работа там, тъй като жената се е върнала. Предстои Общинският съвет на Карлово да гласува решението за отстраняването на Стоянов.

Самият той може да обжалва решението на Общинската избирателна комисия в Административния съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 5 години

На есен калоферци пак ще ги изберат с 90+ %, но общинския кмет ще си ходи окончателно и завинаги.

7

Ами така е..

преди 5 години

Червените кметове, трябва да се махат, като САБОТЬОРИ и Конспиратори.Нашия само боядисва зебрите и Тротоарите.

6

Анонимен

преди 5 години

Стига с тази Елена Йончева от законна гледна точка явно си е пипнала нещата, от морална гледна точка БСП не държат на подобна гледна точка и за тях няма значение , а дали избирателя държи на тази гледна точка , ще се види на изборите.Т.е. за моралната гледна точка само някоя общност може да я съди избирателя, партията и т.н. лично ти може да мислиш че има нарушение на морала но трябва да убедиш в това партията и, или избирателя и , а и в момента нито едните нито другите изглеждат заинтересовани

fallback