Снимка: архив "Булфото"
fallback

Четиримата обирджии от Роженския манастир се разминаха със затвор, след като сключиха споразумение с прокуратурата, а пловдивският районен съд го одобри.

Магистратите дадоха 3 г. условно на 44-годишния адвокат от Сандански Стефан Матеев, сочен за тартор на групата, съобщава "24 часа".

Oще по темата
Той ще трябва да плати и 3000 лева глоба. Наказанието за Юксел Митев е 1 г. с изпитателен срок от три години. Същите присъди бяха постановени за другите двама участници в удара Гюлтекин и Али. При извършване на престъплението те са били в 10 и 12 клас.

На 18 септември миналата година бандата нахлула в обителта, за да търси съкровище, което според стара легенда било заровено там. Апашите завързали игумена и преровили навсякъде, но не открили имане. Задигнали вещи и нанесли щети за 2600 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

vlady

преди 5 години

Редно беше поне двамата пълнолетни към момента на престъплението да поживеят на ол инклузив в общежитие открит тип.

12

Totenkopf

преди 5 години

За организирана престъпна група, нападение над личността, завързване на стол, неговото изтезаване, кражба от църква се раздават минимални условни присъди. Хвала на червеният независим български съд. Одобрявам. Увеличете си бонусите отново.

11

77 год

преди 5 години

Политическата коректност е = на страхливост и слагачество!Това са робски черти!Пазете се от тях!

fallback