Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общ преглед
Прокуратурата поиска 6 години затвор за Йордан Исаев, който по време на мача ЦСКА - Левски на 18 април 2018 г., хвърли самоделна бомбичка и рани полицай, а състав на Софийския градски съд го прати за 4 години зад решетките.
Oще по темата


Той призна вината си в съда и поиска съкратено съдебно следствие.

100 хил. лева поиска от своя страна ранената полицайка Гергана Зашева от Исаев за причинените ѝ неимуществени вреди. Нейният колега Петър Иванов, който също пострада, но доста по-леко, настоя да получи обезщетение в размер на 5 хил. лева.

Самият Йордан Исаев бе изключително лаконичен. Вижте във видеото какво каза пред камерата на Bulgaria ON AIR.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Курти

преди 5 години

Ако я беше Убил тази безполезна Твар милиционерката, щеше да получи по-малка присъда. Тя си е задействала връзките и е правила това-онова на когото трябва и 4 години. Младежът сега докато си почива ще отсъди България за каквото си поиска, дори милиционерката за сексуален тормоз. Тя го е провокирала. МВР трябва да се закрие.

25

БГ

преди 5 години

Ако по "грешка " те смелят от бой в полицията и се докаже бияча,/ което обикновено не става / следва безкрайно разследване и разкатаване в супер редки случаи следва уволнение на виновника и толкова......Потърпевшия от там нататък да си търси правата и обещетението.Познай.......

24

Смешник

преди 5 години

Полицайките могат да го пребият ако искат. Особено наранената полицайка. Аз мисля че сигурно полицайките са минали някакъв трейнинг. Как да се бият и стрелят. Затова чеееее. Масата на един човек не определя колко си як и силен. Защото може да станеш за смях ако супер секси финно маце ти строши чинето тогава ще си за смях.

fallback