Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Очаквано Министерският съвет се съобрази с решението на Върховния административен съд за Ски зона - Банско.

Правителството отмени днес решението си за изграждане на нова кабинкова линия в ски зоната.

Oще по темата

Магистратите постановиха окончателно, че втори лифт няма да се строи, няма да се разширяват и ски пистите, могат да се извършват само ремонти на сегашните съоръжения.

5-членен състав на ВАС отмени промените в плана за управление на парка с мотива, че не са спазени изискванията за екологична оценка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен !%А за чей са ти тия самолети, бе Икар? Нали Нейто ни пази? Или и тая тъпня да плащаме на Краварско, като Мариците и базите, та те да си пият с кеф уискито и да гризат до спукване печени ребра, а ти да дебнеш, кога пускат в Кауфланд на промоция "Снежанка"-та пълна с инсултното палмово масло вместо с цедено кисело мляко. Освен ако не си от ония, дето ще получат комисионките.

23

Анонимен

преди 5 години

*** нали някфи Аденауер-де Гол&Кенеди рекоа, че втори лифт ще има, че "ние" стоим зад кмета на Банско. И си заведе дечинята и жЕната на ски у Банско. А един Джамбъз рече дека имаме една планина, коя нарочно не развивме, т.е. не праим от нея ж.к. Младост, например, където вече биологичен живот няма - там ни мравка ни травка моат а живеят - бетон връз бетон, неон кръз неон, ваклин до ваклин...

22

Анонимен

преди 5 години

Много се радваме за решението на съда.Ще ходим отново в Алпите.Хем хубаво, хем спокойно, хем по-евтино и най-важно добро отношение.

fallback