Снимка: Facebook
fallback

Няма сексуален мотив за извършеното убийство на 40-годишната рейнджърка Десислава Стоянова. Остава основната версия – неуредени финансови отношения, свързани с обсебването от обвиняемия на автомобила на убитата. Това обясни окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов.

Oще по темата

За убийството й беше арестуван 42-годишния Светослав Каменов. Прокуратурата ще поиска той да остане за постоянно в ареста.

"Смятаме, че имаме достатъчно доказателства, че той е извършител на убийството. Укривал се е 7 дни на различни места, основно в гористи местности, тъй като той е бил обучаван, а впоследствие и обучител за оцеляване при извънредни ситуации", заяви Попов.

Той допълни, че е извършен допълнителен оглед и са намерени дрехите на жертвата.

"Основният механизъм за извършване на убийството, според експертите към настоящия момент, е удушване след нанасяне на множество удари по лицето. Мотив за убийството е  колата", обясни окръжният прокурор.

Румен Попов уточни, че Стоянова и Каменов са били приятели, но не са имали сексуални взаимоотношения.

Каменов е направил частични самопризнания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Азз

преди 4 години

Оп паааа,нова дума -обучител!!!!!,,,,мерси че ни предлагате нещо ново , бългърският език !!!! Колкото да убитатата,ами ...народа изперкуляса,жалко за жената,и за семейството на убиеца,него нвема да го опандизят много ,,максимум 10 на годинки ,при добео поведение ,една лека амнийстйка,и оп на вън сле 3-4 години,това е положението минке

38

Анонимен

преди 5 години

Жалко за момичето, много жалко, че има такива "хора". Нали трябва да се изказваме толерантно. ок.

37

Анонимен

преди 5 години

важна е казармата, че да ни научат да се трепеме, укриваме и да мислим за самолети

fallback