Снимка: Булфото
fallback

Обвинените брат и сестра за убийството на 50-годишен мъж във влака край Вакарел остават в ареста. Това е окончателното решение на Софийския апелативен съд, предаде "Дарик".

Oще по темата

По думите на адвоката на Запринка - Георги Аргиров, обвиняемата е в лошо здравословно състояние. Също така тя била съдействала на разследващите, което според защитника е смекчаващо вина обстоятелство.

Запринка и нейният брат Красимир бяха задържани в района на Вакарел на 16 ноември. Двамата са заловени по подозрение, че са намушкали мъж, който им направил забалежка, че слушат силно музика. Мъжът почина от получен кръвоизлив в 8.33 часа в линейката, малко преди да стигне болница "Света Анна" в София.

С обвинение за убийство е 38-годишният Красимир. Запринка му е помагала в престъплението. И двамата са безработни и са се изхранвали от ровене по кофите.

Красимир твърди, че жертвата се нахвърлила срещу него и сестраму с обиди. Според прокуратурата постъпката на нападателите е безпричинна демонстрация на неуважение към обществото.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5Ако някой ти направи забележка, че не спазваш обществения ред и имущество, това агресия ли е?

6

Евролиберал

преди 5 години

Свобода за невинните ромове запринка и красимир и да им присъди парично обещетение за обида и невъзможност да слушат чалга във влака

5

Анонимен

преди 5 години

Значи на вербалната агресия се отговаря с физическа агресия според адвоката. Нямам думи колко нагли са станали тия

fallback