Снимка: Facebok

Северин Красимиров, който изнасили и уби Виктория Маринова в Русе, вече получава свиждания от свои близки.

21-годишният мъж за пръв път се възползва от своето право, след като беше върнат в страната на 17-октомври и след като му бе наложена постоянна мярка за задържане под стража.

Още по темата

Северин беше посетен в затвора от своята жена Емел и майка и Айше. Срещата между двамата е продължила около половин час, пишат от "Монитор".

По време на свиждането Северин изглеждал спокоен, нямал признаци на депресия, но бил мълчалив, не говорел нищо за престъплението. Не се оплаквал от условията.

Разбрал, че след като бил арестуван и върнат в България, майка му постъпила в болница в Германия. Към момента е изписана и се поддържа с медикаменти.

Емел му занесла дрехи и малко храна, тъй като не разполагала със средства да купи повече. След като разбрала, че ще й разрешат свиждане в ареста, заедно с братовчед си отишла по тъмно в "Тракцията" до къщата на лелята на Северин, за да вземе дрехите му.

Припомняме, че Северин беше арестуван, след като на 6 октомври изнасили и уби телевизионната водеща Виктория Маринова до бетонната алея край река Дунав, докато спортувала.

Четири дни по-късно убиецът беше задържан в Германския град Щаде и по-късно беше транспортиран обратно в България. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase