Архив: Булфото
fallback

Рецидивист от ромски произход с над 40 присъди поиска да излезе предсрочно на свобода, но съдът в Кюстендил му отказа. А.А. постъпил в затвора в Бобов дол през януари 2012 г. за излежаване на поредната присъда от 4 г. за кражби.

През време на престоя му е пускан в прекъсване на наказанието. По това време, докато е бил на свобода, е извършил 6 нови кражби.

Зад решетките е наказван за укрити мобилен телефон и самоделен котлон, отказ да бъде тестван за наркотици и съхранение на туби с джибри.

Остават му да излежи 7 месеца, но съдът отхвърли молбата му за условно предсрочно освобождаване, защото е с трайно утвърдени криминални нагласи и още не се е поправил, разкрива "24 часа".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 5 години

40¿ браво бе магистрти....... на вас явно не ви е ясно че тоя няма начин да се поправи. Доживотна може би?

11

Анонимен

преди 5 години

До Бесеннищо не става със СОЦ прокуратура и законодателство, в лошите САЩ такива отпадъци получават по 30г. за всяко дребно престъпление. Този вече щеше да има 180г. само от "отпуската" и после в затвор със строг режим. Какви са тия отпуски и ваканции бе Цацаров?

10

Перко

преди 5 години

Всяка втора, да не говорим за трета присъда трябва да е в пъти по-голяма. Така че най много с четвъртата да си гарантира, че ще умре в затвора

fallback