Снимка: Архив, Булфото
fallback

Заместник-кметът на столичния район "Младост" - Биляна Петрова, която бе задържана заедно с началничката си Десислава Иванчева и впоследствие беше освободена от длъжност, остава за постоянно в ареста. Това е решението на спецсъда.

Oще по темата
Петрова поиска да излезе от ареста, след като представи документи, които удостоверяват влошено здравословно състояние. Според медицинските заключения тя има камъни в жлъчката.

Според гастроентеролог, назначен от съда, състоянието на Петрова позволява тя да остане в ареста. Пред съда екпертът заяви, че тя трябва да спазва диета, но не знае дали зад решетките може да й бъде осигурена нужната храна.

Адвокатът на зам.-кмета на "Младост" обясни, че дори Петрова да излезе на свобода, тя няма как да попречи на разследването, защото то вече е приключило.

Според съда няма опасност Петрова да се укрие, но може да извърши друго престъпление, затова трябва да остане в ареста. Решението не е окончателно и може да се обжалва пред апелативния спецсъд.

Припомняме, че Десислава Иванчева и заместничката й Биляна Петрова, както и бившият кмет на "Младост" Петко Дюлгеров бяха задържани при зрелищна акция през април тази година за подкуп в особено големи размери.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

ПЕНКО

преди 5 години

КАМЪК В ЖЛЪЧКАТА И ПЯСЪК В БЪБРЕЦИТЕ - ГАРАНТИРА РАБОТНО МЯСТО В БЕТОНОВ ЦЕНТЪР !!!!!!!!

20

БАБА КУНА

преди 5 години

ГЕРБАДЖИЙСКИЯ СЪД Е КОРУМПИРАН !!!

19

Някой

преди 5 години

Да си спомня нещо читаво, произведено от герб, освен скандали, гафове, абсурди? Искам да гласувам за тях на следващите избори, но няма за какво да се хвана. Герберасти, помагайте

fallback