Архив: Булфото
fallback

Специализираната прокуратура възложи на Националната агенция за приходи и Национална полиция проверка на дружество "Аркус-сигурност Бургас" и свързаните с него физически и юридически лица.

Проверката се възлага във връзка с разследването на организирана престъпна група за рекет, телесни повреди, разпространение на наркотици.

Oще по темата

По делото към наказателна отговорност са привлечени 10 лица, съобщиха от прокуратурата.

При проведената на 2 август специализирана акция на територията на Бургаска област бяха претърсени над 30 различни адреса, включително и офиси на фирми и домове.

В някой от тях бяха открити пари, оръжия, боеприпаси и черно счетоводство с бележки за суми, които трябва да се дадат на едно от обвиняемите лица - Димитър Желязков.

Покрай ареста на групата се оказа, че Митьо Очите бил на трудов договор в бургаската фирма от 2016 г., като работата му била да намира обекти за охрана.

Вчера шефът Иван Владимиров заяви, че започва процедура по освобождаването на Митьо Очите от длъжността консултант в "Аркус сигурност".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

?

преди 5 години

И този Владимиров,Аркус- напълно компрометирани от самите си думи:ще назначава престъпници,крие се зад общи приказки на милиционер и "от службите'; сам казва,че синът му е зам.директор на затвор( и ако Д.Желязков лежи в "неговия" затвор- роднински затвор; дъщеря му юрист в МВР.Всички са свързани- с работа, информация и НЕ БИ ТРЯБВАЛО да има на работа престъпници, на които "вярват"??? А е общ. тайна,че Д.Желязков и бригада палят,бият,убиват( и ако това са "менидж.способи, за застр.в Аркус?юрист

16

Анонимен

преди 5 години

АРКУС, ИПОН, СИК - ВСЕ ТАЯ

15

ГОЛЯМ ГРЪММАЛКО ДЪЖД

преди 5 години

КАКВО СТАНА С ГРЪМКО ОБЯВЕНИТЕ ПРОВЕРКИ НА ИВО ПРОКОПИЕВ???Мина година, а нищо не се чува по въпроса. Що така?Да не би да си е внесъл отчисленията в съответната каса?

fallback