Снимка: Facebook
fallback

Арестуваната с подкуп кметицата на столичния кв. "Младост", Десислава Иванчева, която съдът отстрани от поста, е приета в болница.

Oще по темата

Тя беше откарана там с белезници, стана ясно от съобщение в профила в социалната мрежа Facebook на Иванчева.

Тя е приета за една седмица с цел да се изследва тумор на хипофизата ѝ, който има от две години.

"Силно се надяваме туморът да не се е увеличил, но е възможно, като имаме предвид болките в главата ѝ, от които отдавна се оплаква, огромният стрес, който преживя от показния арест и престъплението по набеждаване за подкуп, извършено срещу нея и заместничката й Биляна Петрова, унижението в съдебните зали и медиите, както и пребиваването в отвратителните условия в ареста", пише в съобщението, публикувано от пиарът на екскметицата Петър Кърджилов, когото тя искаше да направи кмет на "Младост".

"Вижте във видеото как е окована Деси Иванчева - като Ханибал Лектър, само маската са пропуснали, но пък я бяха наплашили достатъчно като ѝ бяха забранили да говори", пише още в съобщението. 

По-късно днес ще бъде внесена подписка, адресирана до правосъдния министър Цецка Цачева, за пускането на свобода на Иванчева и Петрова, за самоотвод на спецпрокуратурата и за започване на независимо разследване срещу организираната престъпна група, която е набедила двете жени във взимане на подкуп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

329

Анонимен

преди 5 години

Къде е спала началничката й - кметицата-даскалица Йорданка Фанфъкова???Или е проявила престъпно бездействие, или е била и тя в схемата с подкупите!!!

328

Анонимен

преди 5 години

Като гледам този фарс ми става ясно че това е една голяма постановка. За многото ми години служба съм виждал броени случаи така да се оковава човек. И то не без причина както е в този случай. Това е един режисиран театър . Не знам какви подкупи е взимала, но определено е объркала схемите на някой с много власт. И сега се опитват да ни втълпят колко много е виновна като ни подсказват с това оковаване. Разгледайте записи от съдебни дела на наркобосове, за убийства и бройте колко са окованите.

327

Я па я...!

преди 5 години

Веригата на краката е да не избяга , а кожения колан за какво е? Да не е скъсан ластика на гащите? Ми ако се обеси.....?

fallback