Снимка: Булфото
fallback

Софийската градска прокуратура издаде европейска заповед за арест на Евелин Банев-Брендо, който трябва да влезе в затвора за излежаване на 6-годишна присъда, съобщиха от прокуратурата.

Oще по темата
Евелин Банев бе осъден за това, че през периода от 17 октомври 2002 г. до 30 май 2005 г. в България, Великобритания и Северна Ирландия, Британските Вирджински острови, Швейцария и Австрия, е участвал в организирана престъпна група, създадена с цел да извърши финансови операции със средства, за които е знаел, че са придобити чрез престъпление - трафик на наркотични вещества.

Присъдата на Банев е в сила от края на април и Софийската градска прокуратура незабавно е разпоредила задържане на осъдения Банев и привеждането му в затвора. Той е и с наложена забрана за напускане на страната.

След като е установено, че той не е на известните адреси и местонахождението му в страната е неизвестно, Банев е обявен за последователно за местно, общодържавно и международно издирване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

ернесто

преди 5 години

Той рендо няма що да се крие от правосъдието - доста по-разумно е да се крие от ортаците си . . . . Там производството е още на първа инстанция - и толкоз . . . . . .

43

Анонимен

преди 5 години

При Мустака в Београд, а защо не и по на североизток?

42

Анонимен

преди 5 години

Този мр-ик уби баджанака си Дишлиев и след това майка му , защото водеше дела срещу него , но подкупната ни полиция и прокуратура не можа да намери достатъчно доказателства , но така избягаха и всички престъпници от СИК- ЗАЩО СЕТЕ ТЕ СЕ САМИ !!

fallback