Снимка: Булфото
fallback

Бургаският окръжен съд остави в ареста 20-годишния борец от Сливен Д. Г. и 19-годишния Н. Б. от пловдивското село Бенковски.

Двамата младежи са обвинени за извършване на два грабежа в Слънчев бряг през нощта на 8 юли. В нападенията, според разследващи, е участвал и 22-годишния брат на Д. Г. - М., но той от няколко дни е в болница.

Републиканският шампион по бокс е в отделението по хирургия към УМБАЛ Бургас заради инфектирала порезна рана на ръката и беше пуснат на свобода под парична гаранция от 3000 лв.

Във всеки един момент обаче мярката му може да бъде променена и той отново да бъде задържан, в момента се събират доказателства за неговото участие в грабежите, коментираха разследващи.

Oще по темата

В съда днес бе изслушана майката на Н.Б. 

И той и Д. Г за пореден път изразиха съжаление за стореното, както направиха това и пред районния съд Несебър на 13 юли, уточнява "24 часа".

Съдът ги остави зад решетките, като решението на съда е окончателно.

Двамата братя борци и аверът им бяха задържани след спецакция на полицията в Несебър и служители на СДВР. В квартирата им бяха открити близо 200 грама канабис и 10 грама амфетамин.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

гадни дроги !

преди 5 години

. В квартирата на Ганеви бяха открити близо 200 грама канабис и 10 грама амфетамин..................ами - нормално ! нали майка му вече е обяснила, че :че синът й страда от диабет, тип 1 и е на инсулин.......и освен това :в килията не може да получава необходимата му храна............човека се е подсигурил.

19

Анонимен

преди 5 години

Кви мутри са тея 70 кг шушляци ве! Шматки!

18

Мен

преди 5 години

Хаха... Николай Бабачев не е от пловдивското село Бенковски, а от град Неделино. И защо това, че е на инсолин не му попречи да ограбва жени и деца, а когато иде реч за пандела... Всеки е болен всеки съжалява, вярно хората крадат милиони карат си с класите и няма проблеми.... Но все пак трябва да има закони и да се спазват... Следващия път когато решът да ограбват първо да се замислят на инсолин ли са на амфетамин ли са и тогава да тръгнат ;)

fallback