Снимка: Булфото, архив
fallback

МВР шефът Валентин Радев се пошегува с бягството на 22-годишния Петър Петров от ареста на Трето районно в Пловдив на 26 юни.

Oще по темата

Самият Петров спести главоболието на полицията и вчера сам се предаде, но в Монтана.

"Много смело момче, жив и здрав да е! Явно е много здраво момче", коментира шеговито Радев днес, защото арестантът скочи от втория етаж на районното, докато бил до тоалетна.

Вътрешният министър обясни, че по случая е назначена проверка.

А Петров вече е в съда за вземане на мярка за неотклонение. Обвинен е за държане на 193 грама марихуана и за бягство от полицията.

След като вчера се предаде той беше задържан от прокуратурата в Пловдив за 72 часа.

Предстои привеждането му в следствения арест в гр. Пловдив, което ще бъде извършено от органите на ГД "Охрана" при Министерство на правосъдието.

Срещу него се води и досъдебно производство за бягството му от ареста.

Междувременно продължава да се издирва 15-годишното момче, което избяга от ареста във Враца. Ще се проверява кой е оставил отворена врата, през която младежът е духнал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 5 години

Ами какво друго остава на полицията освен да се шегува . То вече от затвор и полицейски арест се бяга по-лесно отколкото аз да избягам от работа . Весело им е . Нали заплатите им остават непроменени. Какво като са избягали 3-4 арестанта и още 5-6 затворника . То и без това корумпираната съдебна система ги пуска после. Хващат ги , черпят ги по кафе в полицейското , уговарят цената за условна присъда със съдията и хайде, по живо по здраво . Догодина пак. Нали дейност трябва да се отчита.

30

Найденова

преди 5 години

Г'усин министре, Правиш впечатление на умствено увреден (отхапан в мозъка). Или-втора възможност: толкова си циничен и безсрамен, че не ти пука що за скудоумия плещиш. Дружески съвет: *** до 4 км да те освидетелстват. Щом не подаваш оставка и сме принудени да те търпим, като имаш психиатрична експертиза, поне няма да сме така скандализирани от свръхнебивалото ти безочие.

29

6986

преди 5 години

Ами жалко ,сега беглеца ще има две обвинения и по тежка присъда.Стана мoда да бягат,да разиграват екшъни за своя сметка.без да мислят.Втори етаж не е ниско.Добре,че вече се действа адекватно,посъбуди се полицията,но и всяко закавяне е сериозен ресурс.

fallback