Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Специализираният съд остави в ареста кмета на село Тъжа и още 6-ма души. Те бяха задържани при спецакция на ГДБОП. Обвинени са към склоняване на момичета към проституция.

Според разследващите кметът на старозагорското село Цвятко Балабуров бил тарторът на бандата, която оплела в мрежите си 20 момичета, съобщи Bulgaria ON AIR.

Oще по темата

Магистратите решиха да оставят и останалите шестима задържани по случая с аргумента, че няма опасност да се укрият, но могат да извършат друго престъпление.

Групата е работила близо година, а разследващите установили, че те давали кредити с високи лихви на момичета. А като не можели да си платят, били принудени да проституират.

Голяма част от срещите ставали в столичния "Бар 10", където дори работещите там били част от проституиращите.

Момичетата търсили с обяви във вестник под предлог, че се предлага работа за сервитьорки и танцьорки.

Всеки един от обвиняемите има право да обжалва своята мярка за отклонение и тя да се гледа след седмица от Апелативния специализиран съд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 6 години

Тартора е обикновено съдържателя на бара иначе кой ще му вършее из бара без да знае кой сводник кого води и за какво го е довел,а тук тартора-сводника е от село Тъжа,а бара столичен,значи кмета тартор-сводник имал столичен бар за таквиз дела иначе кой ще си заложи бара за такваз изнуда като репутация за персонала,че и клиентите да пострадат като на тях се трупат тарифите и ценоразписа от вътрешните разногласия от тартора,сводници,обслужващи сервитюорки-танцьорки и някои си портиери,е невероятно.

5

До Анонимен 6

преди 6 години

Какъв град бе? Ти чете ли статията?

4

вижда се

преди 6 години

Ама тази професия е легализирана в парламента ,само ,че данъци не плащат а само вземат !!

fallback