Снимка: Dnes.bg
fallback

Прокуратурата ще оповести подробности около ареста на кмета на столичния район ''Младост'' Десислава Иванчева. Тя беше показно задържана в центъра на София вчера.

Oще по темата

Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова бяха арестувани – според предварителна информация – заради получаване на подкуп от 56 хил. евро, който бил само част от още по-голяма сума – 250 хил. евро, припомня Bulgaria ON AIR.

Акцията е на специализираната прокуратура, под ръководството на новото антикорупционно звено. Иванчева остана с часове на булеварда с белезници на ръцете и заяви, че не знае защо е задържана.

Следствените действия включваха броенето на намерените пари, които са били в служебния автомобил на кметицата. Арестът и следствените действия продължиха повече от 10 часа.

Късно снощи Десислава Иванчева беше изведена от спортната палата. Тя заяви, че показният ѝ арест бил клопка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

75

Анонимен

преди 6 години

ЧЛ. 307 ОТ НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС - КОЙТО ПРЕДНАМЕРЕНО СЪЗДАВА ОБСТАНОВКА ИЛИ УСЛОВИЯ, ЗА ДА ПРЕДИЗВИКА ПРЕДЛАГАНЕ, ДАВАНЕ ИЛИ ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОДКУП, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ С ЦЕЛ ДА НАВРЕДИ НА ОНЗИ, КОЙТО ДАДЕ ИЛИ ПРИЕМЕ ПОДКУПА, СЕ НАКАЗВА ЗА ПРОВОКАЦИЯ КЪМ ПОДКУП С ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА ДО ТРИ ГОДИНИ.

74

Анонимен

преди 6 години

Клопка.След подкуп.

73

Да добавя

преди 6 години

До Анонимен 60 Аз и на 70 евро бих се зарадвал , ама тая много алчна и това и изяде главата .Ако беше поискала десетина хиляди нямаше да бере срам насред София.

fallback