fallback

Районният съд в Бургас отложи за осми път делото за побоя, станал по време на шествието на "Вълците на Путин". Причината е, че не могат да бъдат издирени трима украинци, които са основни свидетели в процеса, предава Bulgaria ON AIR.

Преминаването на руските рокери през страната ни преди две години доведе до масов сблъсък на изхода на Бургас между рокери от воински съюз "Васил Левски" и украинци.

Обвиняеми в хулиганство и нанасяне на средни телесни повреди са трима души от съюза. Те твърдят, че са дошли само да приветстват рокерите на Путин и да си направят снимки с тях, но са били провокирани от противници на "Нощните вълци".

Свидетелка по делото твърди, че именно пострадалият Иван Панчев я нападнал и я ударил с плакат в главата.

Адвокатите на тримата обвиняеми поискаха нов процес за изясняване на истината. Съдията беше категоричен, че на следващото дело ще чете присъди, предаде Стиляна Георгиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Il

преди 6 години

Поне на нещо руско да се бяха направили тези смешковци- рокери.... с американски мотори и дрешки. Хахахаха. И нашите *** и те там... руска мъка по български наклон: Иж-Планета!

33

Анонимен

преди 6 години

Ударена с плакат в главата....Това сериозно ли?

32

Анонимен

преди 6 години

Русия признава за приятели само тези, които са и слуги. Всички други са врагове. Затова и няма съюзници, освен Боливия, КНДР....

fallback