Снимка: БТА, архив
fallback

1 милион лева в рамките на 3 месеца - с толкова е ощетил Районната здравна каса в Ловеч задържания вчера д-р Антонио Маринов. Това заяви говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова на брифинг.

Oще по темата

"Досъдебното производство започна по сигнал на ДАНС, които са извършили предварителна проверка и са предоставили данни, кои са оценени от нас като достатъчни за извършено престъпление по служба", заяви тя.

Установено е, че на 18 септември 2017 г., в нарушение на няколко разпоредби, директорът на РЗОК-Ловеч е сключил договор с частно болнично заведение, обясни Арнаудова.

Тя допълни, че директорът Антонио Маринов все още е задържан за срок от 24 часа и се очаква в следобедните часове да му бъде повдигнато обвинение за престъпление по служба. Предстои да бъде решено и каква ще бъде мярката му за неотклонение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Аман от крадци

преди 6 години

ЛОвеч се прочу с нагло престъпно корупционен ремонт на главната улица за над 84 000 000 живи лева или витжте там колко са..На гражданите на Ловеч с е напомня че нагло корумпирани на власт в София вкарват в съучастие кметове с цел ограбване на общините с около 30% съучастие.При необходими з а ремонта около 0.1 милиона лева се ограбват от народа цели 84 000 000.Само лихвите по тях годишно са за над 10 000 000 живи лева..

24

Коки

преди 6 години

До АнонименБате, що не те натопи някой теб, че си откраднал 1 милион? Или пък мен? Я да ми се махаш с тия глупости. Най-вероятно шефа на касата е изнаглял и не си е платил лептата на който трябва.

23

Анонимен

преди 6 години

Лично познавам въпросния лекар и мога да кажа с пълна сигурност, че е натопен. Парите са другаде, ама нали трябва някой да поеме вината.

fallback