Снимка: Facebook
fallback

40 дни след жестокото убийство на малката Никол в асансьор в бл. 108 в бургаския к-с "Меден рудник" остава мистерия какво са правили двете деца точно в този блок.

Oще по темата

Майката на момичето Мими Йончева заяви за БургасИНФО, че все още не е виждала чатовете на дъщеря си в социалната мрежа с предполагаемия убиец.

Жената и нейни близки се събраха на гроба на момичето, за да отбележат 40 дни от смъртта на Никол.

През това време задържаният за престъплението 15-годишен Иван все още е в ареста и продължава да твърди, че е невинен.

"Не съм виновен, убиецът на Никол е по-голямо момче с маска. Аз го видях, но той ме заплаши, че ще убие семейството ми". Тези думи Иван е казал ма майка си.

Според нея на фаталния 20-ти август той не е прекрачвал прага на бл. 108, а през цялото време си е играл пред вкъщи, като децата разказвали, че въпросното момче с маска се е приближило към неговия блок – 96.

"Иван ми се обади по телефона от ареста и ми каза: "Чакам да ме пуснат”. Това му бяха думичките. Вчера са му взели пръстови отпечатъци и са му направили снимка, но не знаем защо. Той казва, че не убиецът, че е друг. Нищо не знаем за делото, в неведение сме", каза още майката на Иван – Донка.

11-годишната Никол бе убита на 20 август. Тялото й бе открито в асансьор в "Меден рудник".

Момичето е било умъртвено с един удар с кухненски нож, като острието е засегнало сънната артерия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Я гледай

преди 6 години

Нова теория.Убиеца с маска е взел кухненския нож от доброто момче , мушнал момичето , върнал ножа и казал: Блогодаря. А момчето: Няма защо.

22

Жибор

преди 6 години

Безкрайните дела у нас ги прави червеното "правосъдие",а на него Москва му е спуснала ясна директива: щом не сте вие на власт а са вашите опоненти,тогава колкото по-показен и по-битов е случая,толкова по-скандален трябва да е изхода от делото,освен ако извършителя не е "наш" човек!

21

Бай Х

преди 6 години

по случая с Белнейски,виновника от скоро има и изтърпява наказание

fallback