Снимка: Булфото, архив
fallback

Административният съд в София отмени мълчаливият отказ на Изпълнителния директор на "Топлофикация София" за предоставяне на достъп до обществена информация на омбудсмана Мая Манолова, съобщиха от съда.

Oще по темата

В десет точки омбудсманът е пожелала да се информира за размера на присъдените и събрани юрисконсултски възнаграждения по съдебни и изпълнителни дела, заведени от дружеството за 2015 г., броя на работилите в "Топлофикация" през същата година юрисконсулти, размера на трудовите им възнаграждения, на изплатените им заплати и допълнително материално стимулиране, размера на средствата, изразходвани от дружеството за повишаване на квалификацията на юрисконсултите, и т. н.

Решението може да бъде обжалвано пред Върховния административен съд в 14-дневен срок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

До 5

преди 7 години

Ти се образовай, както и тези дето са писали "ТЕЦ-а да каже на Мая М."Има Топлофикация София EАД с подразделения наречени топлорайони (ТР), например ТР София, ТР Земляне и т.н.

17

До 14

преди 7 години

Не можеш да прекратиш нещо, което нямаш. Ти лично нямаш договор с Топлофикация, а договора е колективен - на всички, които сте към една абонатна станция и като такъв, може само колективно да се прекрати.

16

Анонимен

преди 7 години

Топлофикация е АД. АД е защото е Айдушко Дружество и неправи нищо.Топлата вода е *** от производството на ТЕЦ- а

fallback