Снимка: Булфото
fallback

Специализираният наказателен съд пусна под парична гаранция седемте служители на ГКПП - "Дунав мост", обвинени в участие в организирана престъпна група, създадена с цел получаване на подкупи, съобщава "Фокус" .

Oще по темата
Паричната гаранция е в размер на 5000 лева за всеки един от граничните служители.

Както Dnes.bg съобщи, седемте гранични полицаи на ГКПП "Дунав мост" бяха задържани за 72 часа на 17 ноември с обвинения за организирана престъпна група. Според обвинението групата се е занимавала с корупционни престъпления, искания и получавания на подкупи.

Събрани са достатъчен брой доказателства, разпитани са и около 10 свидетели, двама от които пред съдия от Специализирания Наказателен съд. В рамките на разследването са използвани СРС-та, прокуратурата разполага и с доказателства от видео наблюдение и аудио записи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

до 22

преди 7 години

Като не си запознат нв пиши ,това е ни е в манталитета . Митничари доста напуснаха и заминаха в чужбина . Говоря поаледните 10 години.а и доста ще се махнат .Лошото е че с тази преса над митницата и ниското заплащане и вече не професионалния апарат печеля контрабандата надрога ,цигари ит.н. Лошото е че държавата е отговорна за това.

25

Дърт митничар

преди 7 години

Сега, момчета, слушайте дедо си. Този пунк беше златна жила до 2007-***. Големите пари се правиха до тогава и точка. Сега е кокошкарска история.

24

Само Калашникаов

преди 7 години

Най-опасни за обществото и държавата са крадливите и корумпирани съдии,но те си извоюваха недосегаемост.Какво да се прави?Знаят законите хората как да ги "правоприлагат" и от време на време ни пускат пушилки,за да забравяме за съдебната рИформа.

fallback