Снимка: Булфото
fallback

Общ преглед

28-годишният Кристиян Гочев, който закла майка си и дядо си по изключително зверски начин, е вменяем и е осъзнавал какво върши. Това показва нова съдебно-психиатрична експертиза. Освен това касапинът сам е признал за зверствата. Заради това съдът реши да го изпрати за постоянно в ареста.

Oще по темата

Кървавата история се разигра в края на юли в столичния квартал "Хаджи Димитър". Тогава в апартамента на семейството бяха открити обезобразените трупове на 50-годишната майка на Кристиян и на 70-годишния му дядо.

Криминалисти, открили телата, в разследването, тогава признаха, че гледката е била ужасяваща.

Подозренията веднага се насочиха към 28-годишния Кристиян, който по думите на съседите бил наркоман. След няколкодневно издирване убиецът бе открит в района на Локорско.

Първоначалната съдебно-медицинска експертиза сочеше, че Кристиян страда от параноидна шизофрения. Повод за нея беше фактът, че през 2008 г. той е лекуван от параноидна шизофрения в психиатричната клиника в Курило.

Преди месец Гочев бе изпратен в затворническата болница в Ловеч, където трябваше да се установи дали той може да носи наказателна отговорност за действията си.

Новото заключение обори тази версия и прокуратурата настоя той да бъде пратен зад решетките.

Пред разследващите Гочев направил пълни самопризнания и казал, че имал намерения да опече кожа от гърба на майка си като бекон, съобщи "24 часа". Той признал още, че извадил очите й с бръснарско ножче.

Съдът днес изпрати касапинът за постоянно в килия в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

бай Х

преди 7 години

първо президент после човек на годинатакакто се прави в европата

20

Анонимен

преди 7 години

Да не забравите да го освободите господа от Хелзинския комитет и да поискате обещетение

19

777

преди 7 години

А много хора казват, че трудово-възпитателните лагери били антихуманни и жестоки, дали в Северна Корея този "касапин с мачете" щеше да "вършее" така.

fallback