Снимка: Булфото, архив
fallback

300 лв. за родител, чийто 15-годишен син е бил след 22 ч на публично място без придружител. Тази глоба, наложена от МВР, бе потвърдена от районния съд в Русе.

Решението може да се обжалва пред административния съд в Русе.

На 22 юли 2015 г. полицаи засекли на централната ул. “Николаевска” трима юноши, които говорели на висок тон.

Оказало се, че младежите нямат документ за самоличност и са непълнолетни.

На бащата на едно от момчетата бил съставен акт, защото не придружил сина си на обществено място след 22 часа.

Бащата обжалвал акта, но той е бил потвърден на първа инстанция от съда.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

:(

преди 8 години

Почна се с полицейския тормоз. Скоро ще почнат да ни арестуват защото не сме облечени подходящо или защото причаската ни не е прилична.:( :( :( :(

17

Анонимен

преди 8 години

Живея в малък град на морето. времето е топло и снощи до късно се разхождаха младежи. Що за глупост да ги затворим в къщи? Аз също съм майка. И ми е по-спокойно, когато детето се разхожда с приятели, отколкото да седи по цял ден в стаята и да цъка пред компютъра.

16

Идилия

преди 8 години

Блюстителите на реда са минали първо през "рисковите райони" на града. Там е царялоред и спокойствие.Никой не е смущавал съня на отрудените граждани-било с чалга намакс, било с пиянски скандали. Малките(12 год.) булки кротко са радвали 15 годишнитеси самостоятелни съпрузи, зачевайки нова реколта честити граждани на републиката.В пунктовете за вторични суровини внимателно преглеждали метала с неизвестенпроизход. Конете кротували след тежък ден в центъра. А от чешмите тече мед и масло.

fallback