Снимка: Булфото, архив
fallback

Крадец рецидивист получи 23-та си присъда от Районния съд в Асеновград, съобщиха от Апелативната прокуратура - Пловдив.

49-годишният Медьо Мусов е осъден на две години и шест месеца лишаване от свобода при строг режим по бързото производство за отнемане на чужда движима вещ при условията на опасен рецидив.

По делото е установено, че Мусов е откраднал велосипед, чанта и няколко бутилки с мастика и мента от мъж от пловдивското село Катуница на 28 март.

До момента Медьо Мусов е осъждан 22 пъти, като първата му присъда е произнесена през 1984 г., а последната през 2013 г. и е излязъл от затвора през юли миналата година.

Повечето присъди са за престъпления против собствеността, уточниха от прокуратурата.

Присъдата е постигната след споразумение между прокуратурата и адвокатите на обвиняемия, одобрено от Районен съд Асеновград, и е окончателна. Подсъдимият е бил откаран от съдебната зала в затвора в Пловдив.
 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Деян

преди 8 години

Поувствах се някак добре за момент. Вкарали са в затвора, човек, откраднал движима вещ. Помислих си така му се пада на автоджамбазчето, а то... вкарали някакъв несретник за гепено балканче и бутилка мастика. Как собственика на колелото е доказал, че е нвгово и че има чанта с мастика е мистерия. Това е рецидив, а убито дете на пешеходна пътека е нещо нормално... 'ба си! тря'а почна да пия и то наистина силни неща, ако искам да осмисля туй риалити.

16

Анонимен

преди 8 години

Този най вероятно краде всеки ден по нещо, но са го осъдили само 23 пъти, а той е на 49 години. Би трябвало да е осъден примерно 10000 или 20000 пъти досега.

15

Анонимен

преди 8 години

Благодаря че ни занимавате с някакъв кокошкар откраднал едно шише мастика. Този рецидивист е страшилище пред боко и компания с офшорките.

fallback