Снимка: БТА
fallback

"Посочените обвинения срещу мен не са верни, не знаех, че Христо има пистолет, много съжалявам, бях подведен, не исках да го направя". Това заяви в съда 20-годишният Бойко Борецов, обвинен в опит за въоръжен грабеж в особено големи размери.

Oще по темата

Прокуратурата поиска от съда да му бъде наложен постоянен арест, тъй като има събрани достатъчно убедителни доказателства, които сочели, че Борецов е участвал в престъплението. 

Защитникът адвокат Петър Димитров обаче поиска по-лека мярка като домашен арест, която ще има същият ефект, пише "24 часа".

Не е изяснено, че Бойко е бил въоръжен. Според показанията на охранителя Деян Русев, той е обезвредил два пистолета и ги е оставил до сградата на пощата. Иззети са два пистолета, но къде е третият и става ли ясно с кой точно са нападнати охранителите, допълни той.

Делото срещу оцелелият крадец на инкасо автомобил се гледа днес. Прокурорът поиска от Окръжния съд в Бургас спрямо Борецов да бъде наложена мярка "задържане под стража". Той мотивира искането си с факта, че може да бъде направено обосновано предположение, че Борецов е автор на престъплението.

Съдът се съобрази с мотивите на прокуратурата и определи Борецов да бъде задържан под стража.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 8 години

не защитавам постъпката , много лоша е , млади хора грешат ,но тези убеграните наши мили управници където взеха по незъконен начин и источиха банката , народа сега да плаща тези пари , тях нямали да има затвор и ли не ,

29

Анонимен

преди 8 години

KOLKO MAIKI E RAZPLAKALO TOVA NEVINNO MOMCE-BOGE POMILUI--MINIMUM--20G. MAKSIMUM 30 .TOVA E IZVERG OTIVAL DA UBIE HORA ZA PARI .NIKAKVA MILOST--INACE MNOGO MLADI MOMCETA SHTE POSLEDVAT PRIMERA MU.

28

Беглецът

преди 8 години

Не исках да го направя!Едноръкият ме накара. Търсете го.Нали Ви казвам той беше.Беглецът

fallback