Снимка: Булфото, архив
fallback

69-годишен мъж от Тервел ще лежи 12 години зад решетките, след като Окръжният съд в Добрич го осъди за убийство.

Драмата се е е разиграла на 25 април миналата година. Възрастният мъж се прибирал у дома си, видял, че му липсва електрическия котлон и ядосан веднага се запътил към къщата на жертвата си с тесла и метален секач.

Осъденият имал намерение да го набие, защото и друг път се случвало да взема вещи от дома му.

По тялото на пострадалия са нанесени не по-малко от 20 удара, които са му причинили силна болка и страдание, посочват от съда.

Съдебно-медицинската експертиза установява, че мъжът е получил наранявания и по главата и е издъхнал след контузия на главния мозък и дихателна недостатъчност.

Според обвинителния акт на прокуратурата действията на подсъдимия се отличават с изключителна ярост, ожесточение и отмъстителност.

Присъдата подлежи на обжалване и протест пред Апелативния съд във Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 8 години

Освен, че заглавието е написано меко казано *звездички*, все едно котлон е бил убит с тесла, авторката на статията изобщо не се е усетила, че котлонът е бил последната капка, преляла чашата на търпението на тоя дядо. Не че оправдавам убийството, но някак си не ми харесва омаловажаването на повода.

9

ined

преди 8 години

Както е написано заглавието първоначално помислих че са му дали 12 години за убийството на котлон с тесла.

8

Анонимен

преди 8 години

ДО7 НА КАКВО СИ ЯДОСАН , ЧЕ ПРИ ТОДОР ЖИВКОВО ВРЕМЕ НЯМАШИ БЕЗДОМНИЦИ , НЯМАШЕ КЛОШАРИ , ПОМОЩИ ЗА БЕДНИ СЪЩО , ОТ ТАКИВА ИЗЛУПЕНИ ДЕМОКРАТИ ЛЯВ ДЖОБ ДЯНА РЪКА СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ ,

fallback