Илиян Лепоев. Снимка: Кадър Нова телевизия

Бащата, който нахлу в клас и беше обвинен, че е удрял ученички, отрече да е посягал на момичетата.

Скандалът се случи на 21 януари в столичното 17-о СОУ. Тогава майката и бащата на десетокласник нахлуха в училището, за да се саморазправят с ученици от 11-и клас.

Още по темата

40-годишният Илиян Лепоев, който вчера беше пуснат от ареста с обвинение за хулигантство, и синът му Коста имат друга версия за случилото се.

"От близо две години имам проблеми с ученици от по-горен клас и по-скоро с едно определено момче от 11-и клас. Постоянно ме заплашваше по коридорите. Казаха ми, че ще си навлека бели и че ще ме пребият от бой, ако не се променя. Прибрах се от училище разстроен, казах на баща ми какво се е случило и той се разгневи доста", разказа Коста пред Нова телевизия.

Илиян отишъл до училището, за да вземе "отпускното" на сина си, за да може да го запише в друго училище.

"Отидох до училището със съпругата ми и с една моя позната, отидохме в часа по биология. Исках да викна въпросното момче и момиче да слезем при директорката и да уточним нещата", обясни Илиян.

Той твърди, че не е удрял шамар на момичето, не е душил никого и не е хвърлял предмети.

"Бутнах я и ѝ казах да спре да псува като хамалка", заяви Илиян.

Те станаха много агресивни, започнаха да ни бутат, едно от момичетата удари шамар на моята позната.

Родителите на едно от момичетата от 11-и клас също идват в училището, за да защитят детето си.

"Бащата на момичето тръгна с юмрук към мен и ме удари. Аз тръгнах към него да се защитя, но той ме сграбчи и в това време двама възрастни, които са охранители или не знам какви са точно, ни разтърваха", обясни 40-годишният мъж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase