Снимка: Bulphoto, архив
fallback

Върховният касационен съд потвърди присъдата от седем години затвор на бившия служител на МВР Костадин Стоянов, причинил при катастрофа смъртта на 11-месечната Красимира Кънева.

Oще по темата

Така на практика остава в сила присъдата на Апелативния съд в Бургас, с която Стоянов е признат за виновен причиняване на смърт по непредпазливост на пешеходна пътека, в пияно състояние и след употреба на наркотични вещества, припомня БТА.

Инцидентът стана на на 11 септември 2014 г. в село Крушевец. Стоянов прегази с автомобила си детето, което по това време се е намирало в детска количка на тротоар в центъра на селото.

Експертизите доказаха, че бившият полицай е шофирал в нетрезво състояние.

Първоначално наказанието на Стоянов беше 11 години ефективно, и 13 години без право да шофира автомобил, но впоследствие Апелативният съд в Бургас намали наказанието от 11 на 7 години затвор и от 13 до 9 години без книжка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

реал бг

преди 8 години

нищожно наказание, след 4-5 години той ще излезе от затвора,а майката на убитото бебе и след 9 години ще му прави помен. мир на праха на бебето!

15

Анонимен

преди 8 години

"но впоследствие Апелативният съд в Бургас намали наказанието"АБЕ ПУСКАЙТЕ ГО С ДРУГИТЕ УБИЙЦИ БЕ! НАЛИ ЗАТОВА ВИ ПЛАЩАТ, ДА ГИ ПУСКАТЕ!

14

Не си мислете...

преди 8 години

Осъден справедливо: СЪДИЯ, АДВОКАТ, ПРОКУРОР, НОТАРИУС, ДОКТОР или какъвто и да е служител в системата на МВР - НЯМА, ЗАЩОТО ПАЗЯТ МУТРИТЕ, А МУТРИТЕ СИ ПАЗЯТ ТЕХНИТЕ!!! След година две е на свобода, даже на работа ще го върнат и нов служебен автомобил ще му дадат!!!! Не я мислете, качвайте се пияни и надрусани и блъскайте полицаи по улицата само така ще има справедливост!!! Горките родители на детенцето, аз ако съм баща му ще изчакам тоя гнус да го пуснат и ще го изкормя с бензинова резачка!!!

fallback