Снимка: архив, Булфото
fallback

Десислав Славов Чуколов е роден на 22 декември 1974 г. в Русе. Завършва Русенския университет със специалност "Европеистика" и до включването си в политиката работи като компютърен специалист в родния си град.

Работи и като консултант, подпомагайки интернет реализацията на различни фирми в прохождащите им бизнес начинания в Европа.

От учредяването на  "Атака" на 17 април 2005 г. е член на Централния Сбор на партията.

На парламентарните избори през 2005 г. става депутат в 40-то Народно събрание от листата на "Атака" за Русенска област.

От 6 юни 2007 г. е избран за евродепутат, член на Парламентарната група "Идентичност, традиция и суверенитет", но сега отново е в редиците на родния парламент от националистическата формация.

Чуколов владее английски, руски и немски език. Семеен с едно дете, кръстено Волен, на идола му. Съпругата му Ваня работи в партийната телевизия "Алфа".

И за хората с непредубедено око отдавна е ясно, че Чуколов е дясната ръка, сянката на Сидеров, която го следва неотлъчно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 8 години

Да си кръстиш детето Волен... това си е диагноза :)))

33

Анонимен

преди 8 години

Великите Грабаджии, които Му го "поддържат", нека се опитат да сравнят моженето на Боце и на Чуколов! Или и те го "могат", както Го може Вожда - три несвързани изречения, казани на Банкянски! А, забравих, че е много смел, движи се само с 9 човека охрана "генерала". Нещастници!

32

буч

преди 8 години

Сектанти!

fallback