Снимка: Булфото, ахрив
fallback

Апелативният съд във Велико Търново постанови 15 години затвор за Хуриет С., който преди година при катастрофа уби трима младежи и рани техен приятел край Луковит, съобщиха от съда.

На 5 май миналата година на главен път между град Луковит и ловешкото село Петревене, Хуриет навлязъл в лентата за насрещно движение без да изпреварва или заобикаля друго превозно средство със скорост от 110 километра в час.

Oще по темата

При катастрофата загинаха трима 20-годишни младежи, техният 18-годишен приятел бе ранен. Хуриет избягал от местопроизшествието.

След като бил редовно призоваван от Окръжния съд в Ловеч и му е връчен препис от обвинителния акт на прокуратурата, подсъдимият, който е бил с мярка за неотклонение "домашен арест" се е укрил и до момента не е установен.

С решението си Апелативният съд е потвърдил изцяло становището на Окръжния съд в Ловеч. Решението на втората инстанция подлежи на обжалване пред ВКС в 15 дневен срок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 8 години

Поредния познат на полицията уби и избяга.Поредния за който съдиите не считат, че е достатъчно опасен за обществото и го пускат с домашен арест до приключване на делото.И каква е тази присъда 15 години, този си е рецидивист. За такива наказанията по х3, х4. А т.к. е избягал като го хванете директно го застреляйте.

13

Анонимен

преди 8 години

Като му туриш едно българско име на рома става българин , като му туриш едно турско име на рома става турчин

12

Анонимен

преди 8 години

Повечето българи не познават собствената си Родина България не само това но и хората които живеят тука, Дасикане Рома-роми християни и Хорахане Рома-муслумани та след като се обижда означава както българин така и турчин поне така тези роми се самонаричат от векове на Бълканите

fallback