Момчил Семерджиев. Снимка: Facebook
fallback

Смъртта на 20-годишния студент Момчил Семерджиев е нещастен случай, съобщи пред Dnes.bg говорителят на Районнна прокуратура в Пловдив Атанас Илиев.

Младежът е паднал от скалите с надписа на Младежкия хълм и е счупил и двата си крака.

Oще по темата

"Категорично няма данни за насилие, касае за нещастен инцидент. В момента продължават разпитите на лицата, които са видели за последно младежа, няма задържани", каза още Илиев.

Трупът е открит в напреднал стадии на разлагане, като разследването ще установи дали младежът е паднал от скалите или някой му е помогнал, но за сега обвинителите са категорични, че става въпрос за нещастен случай.

Както ви съобщихме, в намереното от полицаите тяло били открити документите на младежа, както и мобилния му телефон.

Тялото му призори бе взето от криминалисти,  а на място все още има патрулна кола на полицията.

Южният склон на Младежкия хълм крие много опасности, заради необезопасените пътеки и липсата на каквото и да е било осветление нощно време.

"Дано да е нещастен случай и да не се окаже накрая, че някой му е помогнал, като го е бутнал", разказа пред Dnes,bg възрастна жена, която всяка сутрин се разхожда до върха на  хълма.

"Убедена съм, че някой го е бутнал, не може да е паднал сам", категорична пък е бабата на Момчил – 82-годишната Недялка Семерджиева. Разследването продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

ели

преди 8 години

олезнования За нещастие в България няма изградена и достъпна система където роднини и граждани,които нямат доверие в полицията да могат да наематчастни форенсик патолози и да вземат тялото за да извършат необходимите действия по професионално установяване на причините за смъртта.Трябва да се вярва единственно на дебилните версии на разгащените и работещи за мафията шапкари в мвр и техните меко казано слабоумни версии.Колко млади хора си отиват у нас така самоубили се и поради нещастен случай.Съб

22

Plovdiv

преди 8 години

20години да го отгледаш и в един момент да ти го изхвърлят в място, където всеки ден ще е пред очите ти.... И да кажат самоубил се е хеййй българино събудииииии се вече до кога ще спиш а до кога?????? До кога? Дълбоки съболезнования на майката и бащата просто това е, не трябва да раждаме деца вижтв какво се случва с тях!

21

Баце

преди 8 години

Първо казва на брат си че няма ключ после са го самоубили ! Доколкото помня е бил пред домът си и после е исчезнал . Полицията и медиите нещо крият . Защо ми прилича на ритуално масонско жертвопринощение ?

fallback