Иван Николов в съда на 11 август. Снимка: Булфото
fallback

Ромът, обвинен в убийството на англичанката Джанет Бенет от село Маломир се е самоубил в ареста в Ямбол, съобщи "24 часа", като се позова на прокуратурата.

Oще по темата

40-годишният рецидивист Иван Николов, който има 10 присъди за различни престъпления, бе обвинен за бруталното изнасилване и убийство на 67-годишната англичанка Джанет Бенет в село Маломир.

За да прикрие следите си, ромът подпалил мъртвата британка, а изгореният й труп бе намерен на 31 юли, на 200 метра от дома ѝ.

Николов твърдеше пред съда, когато се гледаше мярката му за неотклонение, че не е убил Джанет Бенет, въпреки че боксерки с неговата ДНК бяха намерени до трупа на жената.

"Не знам защо мен са задържали, защото съм по-лесната бройка, защото съм съден", каза той пред магистратите и се оплака от полицейско насилие в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

пешо

преди 8 години

на мен ми изглежда като да са го самоубили май за да прикрият някой, и всички си казват просто един ром по-малко много удобно. какво си мислите, че ромската *** има чувствата или съвест мислите ли че има нещо в главата си след като изнасили и убие и после да се разкае...ако беше живял какво щеше да стане? щяха да му лепнат няколко години и щеше да излезе.Съдебната система не работи а полицията работи за тези които плащат..*** затвор не ги плаши.

43

Анонимен

преди 8 години

Чудесно

42

Жожоба

преди 8 години

Ромчето, че няма да липсва на никой е ясно ..... ама поне убиеца да хванат!!!

fallback