Снимка: архив, Булфото
fallback

"Възможно е убиецът на сина ми да се укрие от правосъдието”. Това заяви в ефира на Нова телевизия Красимира Иванова - майката на 6-годишния Паоло, който беше прегазен от шофьора Георги Сапунджиев в пешеходна зона в Стара Загора.

Виновникът за смъртта на детето беше осъден на шест години затвор.

Oще по темата
Преди обаче присъдата му реално да влезе в сила ще мине поне още седмица. Това било времето, през което документите по делото трябва да стигнат от съда в Стара Загора до София.

Майката на Паоло обясни още, че Сапунджиев многократно се опитвал да протака делото. Първо настоявал за неговото прекратяване, след това искал да смени адвоката си, защото вече наетият не защитавал правата му.

Красимира Иванова разказа, че и до днес Сапунджиев не се е извинил за убийството. Тя вече и не иска извинение. Относно присъдата твърди, че е удовлетворена, тъй като това е почти максималната по закон. Въпреки това човешкият живот не може да се мери с години.

Преди дни Върховният касационен съд остави в сила присъдата на Георги Сапунджиев, която той обжалва на предишна инстанция.

Инцидентът се случи на 2 юли 2014 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

ДАН

преди 8 години

До Анонимен...........ТАКАВА Е ЦЕЛТА.....ДА ИЗБЯГА .......ОТ СЪДИИ......А ТЕ НЕ ЗНАЕЛИ ХА -ХА

14

край

преди 8 години

Кой може да се извини на родители на които е убил детето. Как си го преставяте това - нещо като -извинявай вече няма да правя така. Да не дава господ. Лошото е, че и най-скромен и спазващ правилата човек може по нелепа случайност да стане убиец. Грозното е че такива като този се крият после и и прехвърлят имуществото за да не обезщетят жертвите. Справедливост ще раздазде само ТОЙ.

13

Владимир

преди 8 години

На 2 юНи! Мноооого е трудно да се пише точно! Добре поне, че най-после поправихте пешеходната пътека със "зона" - разликата е огромна!

fallback