Снимка: Dnes.bg
fallback

Окръжният съд в Пазарджик остави с постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" 37-годишната Райме Тахчиева. Тя е обвинена в убийството на 4-месечното си бебе.
 
На фаталния 7 юли 37-годишната Райме напуснала дома си, като взела бебето със себе си. По разказа на нейния съпруг Мехмед тя отишла да си вземе закуска и кафе и след това трябвало да отиде у сестра й.

Oще по темата

След като часове по-късно жената не се прибрала вкъщи, мъжът, с когото живеела на семейни начала, подал сигнал в полицията. Близките и органите на реда започнали издирване на жената, която в късните часове била открита в гората край с. Драгиново, а малко по-късно бил открит и трупът на бебето във водите на река Чепинска.
 
"На няколко пъти сигнализирахме социалните за психичното състояние на майката на бебето, но не ни обърнаха внимание", заяви пред Dnes.bg бабата на детето.
 
По думите служебния защитник на Райме, тя не е адекватна и не осъзнава какво е извършила. Мотивите на магистратите да я оставят в ареста са, че има опасност да се укрие или да извърши друго престъпление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Кръвосмешение

преди 8 години

Ех тия помаци... От 3 века само между едно село си обменят гените, после защо били откачени... Сакън да не си разнообразят генофонда с някой от другите българи.

11

Анонимен

преди 8 години

Когато Дасикане Рома-християни станат българи тогава и Хорахане Рома-муслумани може би ще са турци , до тогава до Амина....

10

Анонимен

преди 8 години

Анннаааа ;))

fallback