Снимка: Dnes.bg

Окръжният съд в Пазарджик остави с постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" 37-годишната Райме Тахчиева. Тя е обвинена в убийството на 4-месечното си бебе.
 
На фаталния 7 юли 37-годишната Райме напуснала дома си, като взела бебето със себе си. По разказа на нейния съпруг Мехмед тя отишла да си вземе закуска и кафе и след това трябвало да отиде у сестра й.

Още по темата

След като часове по-късно жената не се прибрала вкъщи, мъжът, с когото живеела на семейни начала, подал сигнал в полицията. Близките и органите на реда започнали издирване на жената, която в късните часове била открита в гората край с. Драгиново, а малко по-късно бил открит и трупът на бебето във водите на река Чепинска.
 
"На няколко пъти сигнализирахме социалните за психичното състояние на майката на бебето, но не ни обърнаха внимание", заяви пред Dnes.bg бабата на детето.
 
По думите служебния защитник на Райме, тя не е адекватна и не осъзнава какво е извършила. Мотивите на магистратите да я оставят в ареста са, че има опасност да се укрие или да извърши друго престъпление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase