Снимка: архив Булфото
fallback

Прокуратурата иска задържане под стража за извършителя на побой над лекар от "Спешна помощ" в Елин Пелин, съобщиха от държавното обвинение.

На 5 май около 22.40 ч. в Елин Пелин Борис Илиев е причинил лека телесна повреда на лекар от "Спешна помощ" при изпълнение на служебните му задължения, посочват от прокуратурата.

Илиев е осъждан девет пъти за престъпления от общ характер. В момента той е задържан с прокурорско постановление до 72 часа.

Разпитани са седем свидетели, извършено е разпознаване и е назначена съдебномедицинска експертиза за причинените наранявания на лекаря, добавят от прокуратурата.

Предстои днес Районния съд в Елин Пелин да прецени дали да задържи постоянно Илиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

АНОНИМНА

преди 8 години

Български граждани, когато ходите на платен преглед плащате толкова колкото Ви поискат без да реагирате.Ерго този , който Ви преглежда е преценил , че толкова му струва труда.А и всяко едно изследване има определена цена не зависимо дали е платено , а ако е с МДД - цената е друга. Виждате , че не всички здравни заведения работят с направления - например " Св. Екатерина "- гр. София

7

Анонимен

преди 8 години

А вие какво очаквате от *** с 9 присъди? Може би всеки ден налита на не-лекари, но за тях не се пише. Такива индивиди тероризират всичко живо наоколо, просто сега се с случило на лекар. Надявам се поне този път да го тикнат на топло за повече време.Според скромното ми мнение рецидивистите просто трябва да се умъртвяват, но естестсвено не е "хуманно". По-хуманно е да го пуснем след година за да бие лекари, учители и всички онези, коио с данъците си му изплащат пансиона в затвора.

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 7 Виж,жалко е че жената е умряла ама едва ли лекарите биха могли да я възкресят не мислиш ли.През целият си живот съм изгубил доста роднини (5 бр) но никога не ми е хрумвало да обвинявам докторите.Те не са магьосници с вълшебната пръчка да вдигат мъртвите и да проглеждт слепите.Изобщо хората са много инфантилни развали им се компютъра -тия дет са му го продали са виновни.Колата същата работа.Умре някой роднина- докторите го убиха. Безумно е.Всички умират в един момент.

fallback