Снимка: Булфото
fallback

Срещу студентката Борислава е образувано наказателно производство за набеждаване, съобщиха от прокуратурата.

В края на миналата година девойката заяви публично, че полицайката от столичното 4-о районно Нели Върбанова бръкнала в бельото ѝ и опипала интимните ѝ части по време на обиск, пише "24 часа". Проверка установила обаче, че Латинова лъже.

Ако вината на студентката се докаже в съда, тя може да получи наказание от 1 до 6 г. затвор. Повече от 2 месеца полицията проверявала дали има данни за набеждаване.

След това материалите с доказателствата били изпратени в прокуратура, където се преценило, че срещу Борислава трябва да стартира разследване.

След инцидента студентката отказа да се тества на детектор на лъжата с мотива, че е много разстроена от всичко, което ѝ се е случило.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

106

ИСТИНАТА

преди 9 години

Седмица преди съдбоностния ден и платиха,за да излъже. През това време убиха важен свидетел по делото на Цв. Ухото-Пелингатор.Така заблудиха всички и насочиха медиите към тази ***. Нищо не е случайно.Боко не се страхуваме от твоя началник,който е професионален убиец. Ухото Цв. с 15-те апартамента.

105

vesko02

преди 9 години

Тук би трябвало да има хубави думи за българските полицаи.

104

Хаха

преди 9 години

Виждам коментар,че била мацка и половина-ето такава жена никога,да ме гледа в очите и да ме лъже,тя утре ще убие някого и пак ще е невинна!Малка присъда,че било първо провинение,малка малка ама падна ниско в очите на хората,последно не и се живеели в България-вън *** мръстна лъжла от нашата държава!!!

fallback