Снимка: Булфото, архив
fallback

Мъж от Кричим получи условна присъда от Пловдивския районен съд за блудство с шестгодишно момиченце.
Наказанието, определено от съдия Елена Герцова за 35-годишния Николай М. е три години лишаване от свобода условно с 4 години изпитателен срок, съобщава БТА.

Извършителят ще трябва да плати на майката на детето 5000 лева обезщетение за извършеното престъпление. Първоначалният размер на иска от 20 000 лева бе отхвърлен от съда.

На 14 октомври 2013 г. Николай примамил с бонбони в дома си момиченцето, което било дете на съседско семейство. С употреба на сила мъжът блудствал с малката, а тя разказала всичко на майка си.

Николай М. може да обжалва присъдата си пред Окръжния съд в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Judge Dredd

преди 9 години

Каква условна присъда, какви 5 000лв обезщетение?! Ето какво е справедливото наказание за това:1. Скопяване2. Пускане за свободно ползване сред рецидивистите в затвора. Като след като му се изредят всички, този изверг се премества в друг затвор. И така, докато обиколи всички дранголници в България.3. Присъдата е за минимум 50 години.4. Всичко което е негово се продава, сметките му се опразват и парите от продажбата + тези от сметките му, се превеждат на семейството на пострадалото дете.

46

Анонимен

преди 9 години

нека детето ти пак да има паник бутон и джипиес, но май е по добре да няма престъпници по улиците, а това може да стане само ако има строги наказания

45

Анонимен

преди 9 години

Ако иска чoвек има толкова съвременни технологии jps в дрехи,паник бутони ,и лютиви спрейове,но мойто 5 годишно дете няма да се разхожда само плюс това няма да говори с непознати плюс това мисля че трябва да има курсове по училищата за възпитанието на децата навън и да ги запознаят с опасностите на улицата

fallback