Снимка: Булфото, архив
fallback

36-годишен мъж от Сливен беше осъден на 3 години затвор за трафик на хора и склоняване към проституция. Наказанието е общо и най-тежкото от присъдените за деянията, за които осъденият се е признал за виновен след споразумение с прокуратурата, съобщи БНР. 

Пред съда сутеньорът е признал, че в началото на 2004 г. е склонил и приел в дома си жена за проституция, а две години по-късно направил същото с непълнолетно момиче. В различни периоди от време, двете били отведени от него в Италия и Франция, за да проституират. И двете жени са родили деца от сутеньора си.

В периода от април 2008 до септември 2009 г. той е излизал и влизал в България, с лична карта, издадена на друго лице без разрешение на полицейските органи. Деянията са извърени в условията на опасен рецидив.

Осъденият ще излежи присъдата си при първоначален строг режим. Наложена му е глоба от 10 хиляди лв. в полза на държавата.                                                                                                                             


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

партиен член

преди 9 години

Ало гранична полиция що спите бе?Излизал с чужда карта.Ако тръгнеш с леко повредена ( спукана, смачкана) става голям проблем на границата.Но за един Ром с чужда , проблем няма.

1

Анонимен

преди 9 години

3 години, смешна работа, такива имат нужда от доживотен затвор

fallback