Снимка: Булфото, архив
fallback

Окръжната прокуратура във Велико Търново повдигна допълнително обвинение на Петко Савов Петков от Лясковец, който през март тази година уби полицая Емил Шарков и рани още трима негови колеги, съобщи за БТА Катерина

Oще по темата
Лещакова - говорител на прокуратурата.  Конкретизираното обвинение срещу Петков е по чл. 339 от Наказателния кодекс за незаконно притежание и съхранение на огнестрелно оръжие, уточни Лещакова.

Срещу Петков беше повдигнато обвинение по чл. 116 от Наказателния кодекс за умишлено убийство на полицай след стрелбата в дома му в Лясковец на 14 март тази година по време на специализирана полицейска акция.

Процесуално-следствените действия по досъдебното производство продължават, посочи Лещакова.

Петков в момента е с мярка за неотклонение  "задържане под под стража".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 9 години

До Бай ви *** Няма да разрешат хората да имат оръжие за самоотбрана,защото ще са невъзможни тренировките на баретите.Те си имат полигон за обучение,но си е друго да изпаднеш в екстаз при гледката на изплашен до смърт ,току що събудил се човек от изкъртена входна врата с касата и крясъци на рамбовци ,с насочени пушкала до носът му.Ако има и малко дете,насладата на зомбитата ще да е по-голяма,а за разголена жена е върхът.

28

Бай ви Ганя

преди 9 години

Русия стана Америка. В Русия разрешиха притежанието на оръжие за самозащита. А у нас кога ще разрешат.

27

Не са Прави!

преди 9 години

Ако спазваме Закона дефакто СОБТ са нарушили Правата на Човека... А Именно:Чл. 17 Ал.(3) от Конституцията на Република България: Частната собственост е Неприкосновена.Чл. 32 Ал.(2) Никой не може да бъде фотографиран, записван, следен без негово Съгласие!!! По тези членове Петко е Невинен!!!

fallback