Снимка: архив, Булфото
fallback

Софийският апелативен съд пусна окончателно от ареста двамата братовчеди, опитали се да приберат с измама печалба над 5 млн. лв. през август от Спортния тотализатор.
 
Николай и Продан Маринови излизат на свобода под парична гаранция от по 2000 лева, постановиха апелативните магистрати.

Oще по темата
Апелативният съд прецени, че срещу тях има достатъчно доказателства, но отчете, че те вече са били в ареста близо три месеца.

Съдът реши още, че няма опасност Николай и Продан да се укрият, нито пък да извършат друго престъпление.

Двете 19-годишни момчета и родителите им отказаха да говорят пред журналистите.

Николай и Продан Маринови бяха задържани на 8 август.

Според прокуратурата те са се опитали да спечелят с измама 5 милиона лева през юни с фалшив фиш и манипулация в сървърите на Българския спортен тотализатор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 9 години

а от банкоизмамниците нема задържани! бра'о! спазваме традициите! нека китайците се излагат с публични екзекуции,ние сме цивилизовани! БРАВО!

5

Анонимен

преди 9 години

Тотоизмамници са според версията на тотализатора, а аз на тотализатора вярвм точно толкова колкото на всеки друг организатор на хазартни игри, т.е. въобще не вярвам :) Ще стане голям смях, ако се докаже че са невинни, тогава тотализатора ще е в много неловка ситуация, защото вече разпредели въпросния джакпот

4

AHТИМУТРА

преди 9 години

бРАВО НА ДЕЦАТА!!!ТЕ ПОКАЗАХА КОЛКО ЛЕСНО МОЖЕ ДА СИ ВЗЕМЕ ПЕЧАЛБАТА ОТ ТОТОТО ШЕФА И!!!ДОКАТО НЕ СЕ ЗАПОЧНЕ ДА СЕ ОБЯВЯВАТ ПУБЛИЧНО ФИШОВЕТЕ ПЕЧАЛИВШИТЕ ГОЛЕМИ ПЕЧАЛБИ НА СТРАНИЦАТА НА ТОТОТО ТАКА ЩЕ Е!

fallback