Снимка: Булфото, архив
fallback

Полицаи от Попово разкриха убиеца на 55-годишната жена, чийто труп беше намерен в дома й със следи от наранявания по главата на 2 септември.

Oще по темата
Вчера след проведени в Районно управление “Полиция”-Попово оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия е установен извършителят на убийството - 32-годишният Г.Т. от същия град, син на жертвата.

Повдигнато му е обвинение по чл. 116, ал. 1, т.3 и т.6 от Наказателния кодекс и е задържан в следствения арест в град Търговище за срок до 72 часа с постановление на прокурор от Окръжна прокуратура-Търговище.

По случая е образувано досъдебно производство.

Състав на Окръжен съд-Търговище наложи мярка за неотклонение “Задържане под стража” на обвиняемия.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

hell

преди 9 години

Всичко това изисква много промени в мисленето на хората. Не трябва да се мисли само в краткосрочен план, а повече в дългосрочен. Това е тежък процес, но съм сигурен, че ще промени драстично (естествено в положителна посока) качеството на живот.

9

hell

преди 9 години

Когато е ясно, че нещо във възпитанието куца, трябва политиците да направят промени в образованието на децата и да информират (ако е необходимо и да научат) възрастните кое е по-добре за възпитанието на децата. А кое е по-добре може да кажат много учени от висшите училища и БАН, като може и да се провери какво правят другите държави и да се избере най-доброто. Ако политиците не се грижат за това, трябва да си носят последствията и да биват наказвани.

8

hell

преди 9 години

Това е един порочен кръг който трябва да бъде прекъснат, за да не продължи вечно. Държавата съществува за доброто на целия народ, не само за благото на политиците и техните роднини/приятели. Не трябва да се позволява на политиците да нехайстват, а да бъдат контролирани. Когато вземеш кредит и не си го плащаш, когато караш без пуснати фарове - биваш наказван. Същото нещо трябва да важи и за политиците.

fallback