Снимка: архив, Булфото
fallback

Софийският градски съд осъди на по 20 години затвор всеки от тримата подсъдими за убийството на 24-годишния Борислав Райнов, съобщиха от съда.

Райнов почина на 4 юли 2010 г. в кв. "Овча купел", където според очевидци е бил нападнат от група роми, след като се опитал да защити свой приятел.

Oще по темата
Магистратите решиха, че подсъдимите Траян Георгиев, Трайко Филипов и Здравко Симеонов ще излежават присъдите си при първоначален строг режим. Според съда убийството е извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост.

Тримата подсъдими ще трябва да платят и разноските по делото в размер на около 4000 лв.

Решението може да се обжалва пред Софийския апелативен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

До 14

преди 10 години

Да не е бил "самоубит", защото това може да е било удобно за някого?15 повдига много важен проблем - като награда за това, че са убили някого по особено мъчителен начин, цялото ни общество ще ги хрантути и ще похарчим за тях повече от половин милион лева, а те 20 години ще се излежават. Или в най-добрия случай след 12 г. ще ги амнистират.Някой вярва ли, че тези *** ще се разкаят и ще се поправят?

12

читател

преди 10 години

Не е ли по-добре да се върне смъртното наказание??

11

възмутен

преди 10 години

Колкото и да лежат-все на наш гръб ще е.Всяка година всеки от тях ще ни струва по 7 000 лв.-за 20 години на тримата това прави 520 000 лв.Тези *** толкова пари не могат да изкарат никога,а ние ще ги храним,ще ги обслужваме здравно и т.н.

fallback