Октай Енимехмедов. Снимка: архив Булфото
fallback

Бившият зам.-председател на Народното събрание и на ДПС Христо Бисеров за пореден път не се яви като свидетел по делото срещу Октай Енимехмедов - нападателя на почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

Това е поредното заседание, на което Бисеров не се явява. Този път обаче той не е бил редовно призован, защото не е бил открит на нито един от адресите.

Oще по темата
На единия се е оказало, че се намира резиденция на чешкото посолство, а на другия съседи казали, че не са го виждали от 20 дни.

На предишното заседание магистратите взеха решение бившият зам.-председател на парламента Христо Бисеров да бъде доведен принудително. 

Бисеров е подал молба до Софийския градски съд да бъде отменено принудителното му довеждане, защото бил в болница по време на предишното заседание по процеса.

Както Dnes.bg вече писа, бургазлията Енимехмедов е обвинен, че е направил опит умишлено да убие Доган, като на три пъти се е опитал да произведе изстрели към главата му.

Според прокуратурата деянието е извършено предумишлено и е останало недовършено по независещи причини - трикратното засичане на пистолета, оказана съпротива от Доган и намесата на депутата Мустафа Карадайъ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

jordan

преди 10 години

eee toi biserov bolen 4oveka ne go pritesniavaite , bolni ni prestapnicite nedeite s lo6o!

19

БИСЕРОВ

преди 10 години

ПРИВЕТ ОТ ЮАР!

18

ПЕСЪЧИНКА

преди 10 години

КОИ ТРЪГВА ДА УБИВА С ГАЗОВ ПИСТОЛЕТ? ЗАЩИТАТА НА ОКТАИ ДА НЕ ЗАДАВА ТОЗИ ВЪПРОС ЗАЩОТО СЪДЪТ ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА ГО ОСВОБОДИ,А ТОВА НЯМА ДА СЕ ХАРЕСА НА ***.

fallback