Снимка: архив Булфото

Задържани са още двама мъже, участвали в нападението на ул. „Пиротска” в събота вечерта, съобщиха от полицията. 26-годишните Н.Т. и Д.М. живеят в столицата и са задържани за 24 часа.

Още по темата

В събота вечерта българин от турски произход беше зверски пребит на ъгъла на ул. "Пиротска" и ул."Цар Самуил". Вечерта на нападението бяха задържани други двама. На тях е наложена мярка за неотклонение 72 часа.

Н.Т. е открит в центъра на столицата, а малко по-късно, в района на ж.к.”Люлин”, е задържан и четвъртият заподозрян за участие в инцидента - Д.М. /26 г./. Той има регистрации за унищожаване и повреждане на чуждо имущество, кражба и футболно хулиганство. Предстоят доклад на материалите в прокуратурата. Работата на полицията продължава. На първите двама нападатели И.Т. /28 г./ и М.М. /29 г./ е повдигнато обвинение за опит за убийство.

Както Dnes.bg вече писа, пострадалият Метин беше зверски пребит в центъра на столицата от група мъже. Преди това те се опитали да проникнат в бежански център на близо. Българинът с турски произход е в кома и е на лечение във ВМА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase