Снимка: БулФото-архив
fallback

Софийската градска прокуратура повдигна обвинение срещу Момчил Милчов и Иво Тилков във връзка с инцидента снощи, при който на ъгъла на ул. "Пиротска" и ул."Цар Самуил" в София тежко пострада млад мъж. Това съобщиха от Софийската градска прокуратура.

Милчов и Тилков са обвинени за това, че в съучастие са извършили опит за убийство по хулигански подбуди.

Двамата са задържани за срок от 72 часа, с оглед внасяне в Софийския градски съд на искане за определяне на мярка за неотклонение "задържане под стража".

Както Dnes.bg писа, 28-годишен мъж от турски произход беше пребит зверски в столицата.

Пострадалият се казва Метин и е бил откаран във ВМА в тежко състояние.

Двама от нападателите бяха задържани в Трето районно, останалите успели да избягат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 10 години

И по-лощо ще става докато идват ислямистки терористи у нас. Ако не искат да ескалира напрежение - да махат имигхрантите незабавно! Нормално е хората да полудеят - няма работа, *** се чустват недосегаеми, никой от полиция, правосъдие или политици не си върши работа, а и на всичко отгоре - римляни ни натресоха! какво очакват? Да им дадем домовете си и децата да ни изнасилват ли? Като няма ред в едн адържава, властва хаоса...

28

Анонимен

преди 10 години

Тръпки ме побиват, четейки коментарите на някои самозабравили се "националисти"... Опомнете се, хора- този млад човек вероятно има жена, която спи в болницата, молейки се да не и съобщят най- лошото, деца, които питат "Къде е тати?", възрастни родители, които умират от притеснение за сина си... Това можеше да бъде вашият съпруг, вашият брат, вашият син!!! Дано се оправи!!!

27

звезделин

преди 10 години

Да! След като за убийство на българин, *** получават по 1 година или условна присъда, или се обявява " неизвестен извършител" не трябва да има двойни стандарти! Свобода за момчетата!

fallback