Снимка: Булфото, архив
fallback

Докато разни хора правят нескопосани опити да отклоняват общественото внимание, заместник-председателят на ДПС и зам.-председател на Народното събрание Христо Бисеров се оказа разследван за пране на крупни суми пари.
Разследването срещу Бисеров очевидно разкрива, че в ДПС текат интересни процеси, написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в социалната мрежа Facebook, след като от Софийската градска прокуратура съобщиха, че е образувано досъдебно производство за данъчни престъпления и пране на пари срещу Христо Бисеров и доведения му син Ивайло Главинков.

Oще по темата
Самият Бисеров в неделя поиска да напусне ръководството на ДПС и парламента, като посочи лични мотиви.

„Основният въпрос, който следва оттук, е кой докладва на Доган операцията срещу Бисеров? Кой предупреди висшето ръководство на ДПС да се отърве от политика Бисеров, преди да му бъде поискан имунитета? Кой изнесе информацията от службите и я занесе в Сараите, за да може днес разследването да се води срещу гражданина Бисеров, а не срещу политика Бисеров? След като вътрешният министър и ресорен вицепремиер Цветлин Йовчев сутринта твърдеше, че не знае за разработката на ДАНС, кой тогава изнесе информацията?“, пита Борисов.

В същото време той поздравява прокуратурата в лицето на главния прокурор Сотир Цацаров за „смелите и безкомпромисни действия“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

137

smehurko:))))))))))

преди 10 години

До АнонименТова че си гей като Сер Гей:)))))))))))) е ясно от една дружинка сте :).личи по писането ти.Анонинми гейчета все отзад и да го ближите искате затова ви опъва Доган :))))))))))

136

турчин

преди 10 години

Как кой ти си ги предупредил. Когато беше в управлението защо мълчахте. Бисеров поне си подаде оставката същото трябваше да го направиш и ти за разговорите за Мишо бирата, Цветанов за апартаментите , Плевнелиев за преводите и още много, но къде в вас смелост.

135

1234

преди 10 години

e golemi artisti sa nashti kradlivi politici

fallback