Магазинът, пред който бе застреляна банкерката. Снимка: Булфото
fallback

Срещу 57-годишния Любомир Симеонов, който вчера хладнокръвно застреля банкерка в Бургас, е повдигнато обвинение за предумишлено убийство.

Oще по темата
"Все още обаче не е внесено искане за мярка за неотклонение "задържане под стража", обяви пред "Фокус" шефката на Окръжна прокуратура Калина Чапкънова.

Както Dnes.bg вече ви съобщи до бруталния разсрел в центъра на морския ни град се стигна, след като 54-годишната Павлина Йовчева, шефка на бургаския клон на "Уникредит Булбанк", отказала кредит на бизнесмена.

Заради трудности 57-годишният мъж кандидатствал за кредит в размер на 1,5 милиона лева от банката, който обаче му бил отказан.

Заподозреният посочил, че именно отказът е мотив да застреля жената.

Йовчева бе простреляна смъртоносно, с един изстрел в сърцето, вчера сутринта около 8.00 часа пред зеленчуков магазин в Бургас. Два часа по-късно в полицията в Сливен се предаде убиецът й Любомир Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

кучето

преди 10 години

убитата помиярка не се е родила банкерка, тя е чиновник като всички чиновници в тая држава тряа да служи а не да пречи на хората. да бъдем честни, 90 на 100 от чиновниците тряа да бъдат ЕКЗЕКУТИРАНИ.. или да продължаваме да си даваме рушвети за нещо което ни се полага..нека да оправдаят бизнесмена, който и да е той. а за съдебната система.. малии,, кой смее да говори.. а човека ще го тумбат яко.. матрица , какво да праим

24

4i4i

преди 10 години

Според мен има нещо недоизказано в цялата тази трагична история. Имайки предвид какъв едър рекламодател са Уникредит съм убеден, че определени моменти докарали човека до лудост се спестяват на обществото с активната намеса на ПР екипа на Уникредит...още повече, че за пари БГ медиите са готови на всичко

23

kalinkamalinka

преди 10 години

Ще се разплача за гръмната мафиотка.

fallback